|
Dabar yra 05:02 2010-Rgs-11, Šeš
|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
|
Puslapis 1 iš 1
|
[ 11 pranešimai(ų) ] |
|
| Autorius |
Žinutė |
|
renata
|
 MAGISKA LIGA
Kai manes klausia, kas man - sakau neurodermitas, atopinis dermatitas, alergija, berimas... Koks skirtumas. Per 30 metu medikai rase visas imanomas diagnozes. Simptomai kaip ir daugelio - apie antrus metukus atsirades niezulys, berimas anr ranku, koju, veido. Vaikysteje tevai saugojo nuo citrusu, sokolado ir t.t. Paauglyste - paastrejimas. Pusleles ant delnu, niezejimas, skylinejimas, isbertas veidas. Jaunyste - visiskas krachas. Nuo 18 iki 23 kankinausi. Bere visa kuna, kasiausi, geriau raminancius, leidausi hormonus, testai reaguodavo su viskuo. Naktinius ryta nusiplesdavau nuo kuno-prilipusius nuo limfos. Jau buvau beveik susitaikius su negalia. Issiskyriau su zmogum, su kuriuo gyvenau (kam reikalingas nervu ir niezulio gniuzulas?) ir alergija dingo sekancia diena. Antra vertus, yra teke tureti ir kitu partneriu, nuo kuriu buvimo greta, jau nekalbant apie intymius santykius, mane isberdavo. Juokinga - mikrofloros nesutapimai? Bet testas geras  6 metus gyvenu be problemu. Na, kartais siek tiek paberia - bet viena kita antihistaminu tablete ir ramybe padeda. Nezinau, kas sukelia ta susierzinima - nervai? stresas? rutina? teigiamos emocijos? o kartais tiesiog uztenka valios - susikaupi, pasakai sau "rytoj as busiu sveika" - ir ji pasitraukia. Ilgam. Yra dalis mistikos. Ir deja, medicina man niekad nepadejo. Na, kiek slopindavo ligos simptomus. Ne daugiau. Ekstrasensai tik juokino. Ne daugiau.[quote][/quote]
|
| 16:06 2007-Kov-07, Tre |
|
 |
|
jinai
Užsiregistravo: 18:45 2006-Gru-17, Sek Pranešimai: 100 Miestas: Kaunas
|
nu cia tai gera istorija! man irgi kartais taip atrodo, kad ir neurodermatitas, ir atopinis dermatitas, alergija ir pan. - viskas tas pats... ir daug priklauso nuo musu paciu psichikos, ne tik nuo isoriniu veiksniu. tas ""rytoj as busiu sveika" tikrai gali padeti daugiau uz bet koki vaistuka  mistika... mistika...
_________________ Atopinis dermatitas nuo kudikystes
|
| 21:06 2007-Kov-07, Tre |
|
 |
|
Gjemjinas
Užsiregistravo: 22:16 2006-Gru-16, Šeš Pranešimai: 307 Miestas: Kaunas
|
aha..as ir perskaiciau ir tapati pagalvojau  manau tikejimas labai daug duoda. kai bunu uzsiemus ir paprasciausiai neturiu kada apie tai galvot, buna kad pasidaro geriau..toks vaizdas kad viskas pasamonej slypi 
|
| 21:44 2007-Kov-07, Tre |
|
 |
|
vatas
|
Gali kartais atrodyti kad tikejimas ir viltis gydo bet man taip neatrodo. Nesakau kad netikiu, kad rytoj busiu sveikas, tikiu tikrai tikiu. Stengiuosiu kad butu kitaip ir buna, bet kita karta vel atsiranda arba susvelneje ir vel astreja berimai. O tikejimo kai buvau jaunestis dar daugiau buvo ir baimes nebuvo kad vel atsinaujins.... Nebuskit pesimistais tikekit, bet to neuztenka reikia ir dirbti su siom ligom, kantrybes ir naujoviu sekmes!
|
| 10:09 2007-Kov-08, Ket |
|
 |
|
palepiuke
Užsiregistravo: 19:36 2007-Kov-19, Pir Pranešimai: 1 Miestas: Vilnius
|
As irgi nebezinau kaip su savaja alergija kovoti...AISKU gydytojai nieko neranda, o alergija atsiranda taip netiketai, dingsta taip pat. Jau ilgai buvau jos neturejus, dabar antras menuo kankinuos, svarbiausia, kad veida man beria!!!Niekur kitur tik veida:apie akis ir apie lupas...Oi, kaip as pavargau...O prasidejo viskas vaikystej, nuo nekaltos sausos demeles virs vienos akies, dabar beveik su fanarais vaikstau...
|
| 19:46 2007-Kov-19, Pir |
|
 |
|
Bite Maja
|
sirgau neurodermitu 26 metus ir pradejus kasdien gerti sviezias morku sultis jis netiketai dingo. as taip ir nesupratau nuo ko. o paskui viena diena perskaiciau knygoje, kad labai gerai padeda nuo visu odos ligu. ne veltui dermatologai skiria tuos tepalus su vitaminu A, tik jie nieko nepadeda.
|
| 21:00 2007-Kov-19, Pir |
|
 |
|
Auryte
|
su alergija kovoju jau 17 metu, taciau ne su savo, o sunaus. Prasidejo nuo metuku ir tesiasi iki siol. Tiesa, paauglysteje buvo aprimus liga, o dabar, jau pusmetis kaip vel nezinome ka daryti. Hormoniniai tepalai nepadeda, veidas baisus  Gydytojai nieko negali padeti... Sunus apsiklijuoja pleistrais visa veida eidamas miegoti, kad nenudraskytu, bet rytais pagalves vis tiek kruvinos  Siandien pirkau lakisiaus zoles, bandysim prausti veida su jos nuoviru. O del morku... reikes isbandyti, o gal pades 
|
| 19:07 2007-Bal-05, Ket |
|
 |
|
Bite Maja
|
tik butinai i morku sultis pora lasu aliejaus, nes kitaip jos neisisavins. siaip prie visu odos ligu labai gerai. gali zmogus pradet gelsti nuo ju, tai maziau reikia gert, bet gert vis tiek. po kiek laiko tas turi praeiti.
|
| 11:19 2007-Bal-08, Sek |
|
 |
|
Auryte
|
aciu, Maja. Bandysiu ikalbet gerti jas, nes laaabai jau nemegsta. O lakisiaus nuoviras jau po pirmu prausimusi akivaizdziai padejo. Net stebimes, nueme raudoni ir berimas sumazejo.
|
| 21:46 2007-Bal-08, Sek |
|
 |
|
Bite Maja
|
morku sultis galima maisyti su kitokiom pagal skoni. pvz: obuoliu. tik nepamirsti aliejaus. 
|
| 13:20 2007-Bal-11, Tre |
|
 |
|
Shtilis
|
gali buti 
|
| 22:17 2007-Bal-14, Šeš |
|
|
|
Puslapis 1 iš 1
|
[ 11 pranešimai(ų) ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
|